Wordpipe 4.8 doesn't replace hyperlink text

Discuss WordPipe, ExcelPipe and PowerPointPipe. Get help with installation and running, notify us of bugs, request new features and enhancements.

Moderators: DataMystic Support, Moderators

Posts: 1
Joined: Fri Dec 16, 2005 1:25 am

Wordpipe 4.8 doesn't replace hyperlink text

Postby George » Fri Dec 16, 2005 1:33 am

I have a word document with several hyperlinks, that look something lilke this:

http://intranet.net/repository/ncf/Acti ... rtnoac.htm

I'm trying to change this text to some other link or, for testing, to a location on my C drive.

But usually only the first occurrance is changed, sometimes nothing at all. It seems to be completely random.

The search location is body, headers and footers, the options are 'inside field codes'.


User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2139
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia

Postby DataMystic Support » Fri Dec 16, 2005 1:11 pm

Hi George,

Have you read the help on changing hyperlinks?

Word uses 2 different methods to store hyperlinks, and also the displayed text (making 3 methods), so you must remember to handle each one.

Simon Carter, http://DataMystic.com/forums/index.php
http://PredictBGL.com - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes
http://DownloadPipe.com - 250,000 free software downloads
http://DetachPipe.com - send huge email attachments

Return to “WordPipe, ExcelPipe and PowerPointPipe Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest