search/replace error

Discuss WordPipe, ExcelPipe and PowerPointPipe. Get help with installation and running, notify us of bugs, request new features and enhancements.

Moderators: DataMystic Support, Moderators

major Den
Posts: 1
Joined: Mon Nov 22, 2004 9:14 pm

search/replace error

Postby major Den » Mon Nov 22, 2004 10:21 pm

Hello,

Every time I try to perform a search/replace operation in WordPipe, I get a "please add search/replace pairs to the grid" error alert.

I have a provided a path to .doc files and filled one line on the grid : search "gizmo" replace "mogwai" in various places and with different search options.

Is this something you've heard of before ?

User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2138
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby DataMystic Support » Wed Nov 24, 2004 8:12 am

This is a bug - we're busy correcting it now.

If you save the filter (no need to re-load), then it will work for now. Bug fix in 30 minutes.
Regards,

Simon Carter, http://DataMystic.com/forums/index.php
http://PredictBGL.com - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes
http://DownloadPipe.com - 250,000 free software downloads
http://DetachPipe.com - send huge email attachments

User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2138
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby DataMystic Support » Wed Nov 24, 2004 10:39 am

Bug fix now available - please download from:

http://www.crystalsoftware.com.au/wordpipe2.exe
Regards,

Simon Carter, http://DataMystic.com/forums/index.php
http://PredictBGL.com - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes
http://DownloadPipe.com - 250,000 free software downloads
http://DetachPipe.com - send huge email attachments


Return to “WordPipe, ExcelPipe and PowerPointPipe Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest