Page 1 of 1

Hyperlink Text is not removed when replying emails

Posted: Wed Jul 15, 2009 2:52 am
by Culin
Hi there,

I'm currently using DetachPipe 5.8 evaluation edition. I noticed that when I replied to original emails with attachments, the Hyperlink text (to the detached attachments) was not removed. I had to delete it manually before sending it out so that recipients would not be confused about this additional link in the message. Is there a way to remove it automatically when sending reply emails?

Thanks,
Vinh

Re: Hyperlink Text is not removed when replying emails

Posted: Thu Jul 16, 2009 4:56 pm
by DataMystic Support
If you hit reply on a test email, and send it to yourself, you will find that the text is removed as the email is sent.

If not please let us know.

Re: Hyperlink Text is not removed when replying emails

Posted: Tue Jul 21, 2009 3:59 am
by Culin
I performed a test as you instructed. Sent a test mail from my hotmail account to my corporate account. then reply to the original message, included myself (my corporate account) but the Hyperlink text was still there.
Also I found that the attachment was not detached if the incoming email above is matched one my of rules setup to re-direct to another folder under the default Inbox. I turned off this rule and re-sent the message. This time it's stored directly under my Default Inbox and the attachment was detached nicely. Is this a limitation in current version?

Thanks!

Re: Hyperlink Text is not removed when replying emails

Posted: Tue Jul 21, 2009 9:47 am
by DataMystic Support
DetachPipe removes items from the Inbox only - a future version will allow this for specific folders as well, with custom rules on each.

We will check the hyperlink text - which version of Outlook do you have?

Re: Hyperlink Text is not removed when replying emails

Posted: Tue Jul 21, 2009 10:33 pm
by DataMystic Support
Just tested this here with Outlook 2003 - the hyperlinks are removed on Reply just fine. It doesn't happen when the email hits the Outbox - it happens while the email is being sent - you will see the result in the Sent Items folder.

If the problem persists please send us a new email, and drag the problem email in as an attachment (this preserves all headers and formatting etc)

Re: Hyperlink Text is not removed when replying emails

Posted: Wed Jul 22, 2009 1:24 am
by Culin
I use OL 2007 SP2 on Windows XP SP3. I checked the sent message in Sent Items folder, the hyperlink text was not removed.
Please let me know the email address that I can send this email issue.
Thanks!

Re: Hyperlink Text is not removed when replying emails

Posted: Wed Jul 22, 2009 3:31 pm
by DataMystic Support
Just tested with Outlook 2007 under Vista, and Outlook 2003 under Xp SP3.

It worked fine - on reply, all links were removed (not in Outbox, but in Sent Items, and the actual sent email was fine).

We don't publish our email addresses online - please use our contact form to drop us a note.

Re: Hyperlink Text is not removed when replying emails

Posted: Wed Jul 22, 2009 7:40 pm
by DataMystic Support
Ah - we just duplicated the problem under Outlook 2007 SP2. It may have also been in SP1 but it's possible we missed it.

A 5.8.2 update is now ready to download to fix this issue - which seems to be a change in the way Outlook works.

Re: Hyperlink Text is not removed when replying emails

Posted: Thu Jul 23, 2009 12:24 am
by Culin
Just updated to 5.8.2 - this issue has been fixed. Thanks for super fast response on this issue.
Love to see Hyperlink location change update and Custome Rules support soon.
Cheers!