How do I hook up to a Paradox Table

Discuss DataPipe. Get help with installation and running it, notify us of bugs, request new features and enhancements.

Moderators: DataMystic Support, Moderators


How do I hook up to a Paradox Table

Postby Guest » Wed Oct 20, 2004 2:28 am

I can't seem to hook up to a Paradox Table. I don't know how to set up the connection string, etc.

User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2139
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia

Postby DataMystic Support » Fri Oct 29, 2004 3:50 pm


Simon Carter, - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes - 250,000 free software downloads - send huge email attachments

Return to “DataPipe Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest