Using command line on a VMWare server

Get help with installation and running here.

Moderators: DataMystic Support, Moderators

Posts: 3
Joined: Thu Apr 26, 2007 6:34 am

Using command line on a VMWare server

Postby RDSIDan » Thu Apr 26, 2007 6:42 am


Does anyone have any experience running TextPipe Pro on a VMWare server?

We need to automate a text file to CSV process using scheduled task (via TextPipe bat file)

We've tried this with other text editor programs and the program starts up fine, but the has problems of one sort or another when actualy running the script.

Just wondering if TextPipe will do this before spending $395 on it. (or is there any kind of money-back guarantee?)

User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2139
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia

Postby DataMystic Support » Thu Apr 26, 2007 9:32 am

Yes, there is a money-back guarantee, but only for problems that are within our control. VMWare incompatability would not be one of these.

Are you using the scripting filter? You need Windows Script Engine installed. Please email us the filter and a more detailed description of the actual error message(s).

Simon Carter, - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes - 250,000 free software downloads - send huge email attachments

Return to “TextPipe Tips and Tricks, Questions and Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests