Spurious too many copies error message

Get help with installation and running here.

Moderators: DataMystic Support, Moderators

Post Reply
DFH
Posts: 734
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

Spurious too many copies error message

Post by DFH » Mon Dec 26, 2016 2:51 am

TextPipe Standard 10.0.6 x32 installed. Windows 7 x64 Toshiba Satellite C650.

I already had one filter open from a previously completed task.

In Windows Explorer, I selected a file, and used the Windows Shell facility to launch another TextPipe filter on it.

TextPipe wouldn't allow it to run. Error message dialog appeared.
Screenshot 2016-12-25 16.39.17.png
Too many copies message
Screenshot 2016-12-25 16.39.17.png (25.97 KiB) Viewed 557 times
I have one system. I have one license. Why the error message?
This is flawed. I should be able to run a filter from the Shell while I have TextPipe already open.
It should have opened the required filter as a file within the existing instance of TextPipe.

This was never a problem before TextPipe version 10. It looks like a new software bug. Please fix this asap.

Best regards,

David Haslam

DFH
Posts: 734
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

Re: Spurious too many copies error message

Post by DFH » Mon Jan 23, 2017 11:03 pm

Hi Simon,

This issue was fixed as noted in your email.

Thanks.

David

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests