Create output folder?

Get help with installation and running here.

Moderators: DataMystic Support, Moderators

DFH
Posts: 644
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

Create output folder?

Postby DFH » Sat Jul 16, 2011 12:21 am

How about adding a further option to the output filter[s] to create an output folder (if it doesn't yet exist) ?

i.e. When the Output folder option is selected.

This would be very useful when the filter is run from the Windows Shell Extension,
especially if the output folder location could be specified relative to the location of the File[s] to Process.

User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2154
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Create output folder?

Postby DataMystic Support » Mon Jul 18, 2011 11:48 am

Hi David,

TP will create the output folder if it does not yet exist.
Regards,

Simon Carter, http://DataMystic.com/forums/index.php
http://PredictBGL.com - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes
http://DownloadPipe.com - 250,000 free software downloads
http://DetachPipe.com - send huge email attachments

DFH
Posts: 644
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

Re: Create output folder?

Postby DFH » Tue Jul 19, 2011 4:01 am

Please ensure that the help pages are updated to state this.

David

User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2154
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Create output folder?

Postby DataMystic Support » Tue Jul 19, 2011 2:39 pm

Done.
Regards,

Simon Carter, http://DataMystic.com/forums/index.php
http://PredictBGL.com - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes
http://DownloadPipe.com - 250,000 free software downloads
http://DetachPipe.com - send huge email attachments


Return to “TextPipe Tips and Tricks, Questions and Support”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 4 guests