Custom patterns (x64) bug?

Get help with installation and running here.

Moderators: DataMystic Support, Moderators

DFH
Posts: 644
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

Custom patterns (x64) bug?

Postby DFH » Tue Jul 05, 2011 12:27 am

I have just added a pattern to the file
C:\Program Files (x86)\DataMystic\TextPipe\custom_patterns.txt
but the new pattern does not appear in the TextPipe context menu.

i.e. In accordance with how this feature is described...
;These patterns can be inserted from the right-click or context menu on any TextPipe field that supports patterns.

The additional lines are

Code: Select all

#Cyrillic word
[\x{0400}-\x{04F9}]{1,}
###END###



Is this a further bug due to the fact that my PC has Windows 7 (64 bit) ?


David

User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2154
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Custom patterns (x64) bug?

Postby DataMystic Support » Tue Jul 05, 2011 12:22 pm

Not a bug - this file is read from
My Documents\DataMystic\TextPipe\custom_patterns.txt

The one in Program Files is a starting template copy on first use. I have updated the help file to reflect this location.
Regards,

Simon Carter, http://DataMystic.com/forums/index.php
http://PredictBGL.com - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes
http://DownloadPipe.com - 250,000 free software downloads
http://DetachPipe.com - send huge email attachments

DFH
Posts: 644
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

Re: Custom patterns (x64) bug?

Postby DFH » Tue Jul 05, 2011 7:03 pm

Thanks Simon.

That works fine. :D

David


Return to “TextPipe Tips and Tricks, Questions and Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest