Accessing more than one db?

Get help with installation and running here.

Moderators: DataMystic Support, Moderators

Christian Lempereur
Posts: 14
Joined: Sun Nov 02, 2003 4:36 am
Location: Brussels

Accessing more than one db?

Postby Christian Lempereur » Tue Nov 09, 2004 9:14 am

I need to select data from 2 data bases.
Special filter > DataBase connection seems to only accept one database.
Any way it can be done in a single TextPipe filter?



User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2139
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia

Postby DataMystic Support » Tue Nov 09, 2004 1:46 pm

Yes - you can create a connection using the Scripting filter. There is an example VBScript filter that connects to a database, creates a table, adds data and then drops the table. You can use this approach to create multiple table lookups.

Simon Carter, - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes - 250,000 free software downloads - send huge email attachments

Return to “TextPipe Tips and Tricks, Questions and Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests